Donderslag

Wanneer:
09/09/2016 @ 20:30 – 11/09/2016 @ 01:30
2016-09-09T20:30:00+02:00
2016-09-11T01:30:00+02:00
Waar:
Donderen
Bunnerweg
9497 Donderen
Nederland
Kosten:
€ 13,50
Contact:
Herman Geerts
0592-559547

Donderslag 1 Wat is er dus leuker dan een grote groep muziekliefhebbers uit te nodigen voor een “festival” waarbij het accent ligt op sfeer en gezelligheid, in een entourage van hoge kwaliteit wat betreft de bands, het licht en het geluid.
Donderslag 2016: The Eagles, Bruce Springsteen, Supah Nice, VanHalen, Rolling Stones
Donderslag 09 en 10 sept, voor de 16e keer in Donderen!!
Het succes van afgelopen jaren wordt niet alleen geëvenaard, maar elke keer overtroffen! Mede gesteund door sponsoren en adverteerders, het enthousiasme van de trouwe donderslagfans en niet te vergeten het legertje vrijwilligers, is het festivalbestuur weer enthousiast aan de slag gegaan en er wederom in geslaagd om een prachtig programma te samen te stellen.
“Het is ons weer gelukt”meldt een trotse voorzitter Herman Geerts,
alias “mister Donderslag”
Het programma klinkt als een klok!
Vrijdagavond 09 sept. is gevuld met de twee fantastische uitvoering van de The Eagles en Bruce Springsteen. Gezien de hoge kwaliteit van de beide tributebands, waan je jezelf op een internationaal podium , je verliezend in prachtige muziek: de harmonieuze vocalen, het identieke gitaargeluid en de strakke drums zorgen voor het echte Eagles- en Springsteengevoel bij iedere fan!

Donderslag 2 Het optreden van Bruce Springsteen zal een extra accent krijgen door het dragen van een bandana ( hoofdband), die bij de kassa verkrijgbaar is! ( aanvang 21.00 uur)
Zaterdagavond 10 sept wordt geopend door Supah Nice ,een uit het Hoge Noorden afkomstige formatie, bestaande uit nieuw talent en doorgewinterde muzikanten die hun passie delen voor swingende pop met funky sound, Het publiek wordt overrompeld door de innemende presentatie en het niet-alledaagse repertoire o.a. met vertrouwd werk van Mothers Finest, Willy DeVille of Terence Trent D’Arby.
Vervolgens 2 hoofdacts
VANHALEN

. 5150, de beste VanHalen tribute band van het vasteland, is in staat om de originele sound van vooral de eerste Van Halen albums fenomenaal te benaderen, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar latere albums. Het wordt een uniek optreden speciaal samengesteld voor Donderslag, SPECIAAL VOOR JULLIE!

Donderslag 3ROLLING STONES

Gimme Shelter, replay op verzoek van de Donderslagfans! De beste Rolling Stones coverband van Nederland. Zo wordt Gimme Shelter vaak gekwalificeerd.. The Rolling Stones zijn al 50 jaar actief, Gimme Shelter doet het met de helft. Robert van der Lippe en Marco Geerdink (de ‘glimmer twins’) brengen de nummers van The Stones met veel passie en gedrevenheid. Dont miss it!! aanvang 20.30 u.