Agenda

De inschrijvingen voor een vermelding gaat binnenkort starten.


Dit het jaar 2020 zouden naar verwachting ongeveer 1115 festivals in Nederland met in totaal ruim 19,5 miljoen bezoekers, gaan plaatsvinden. Vergeleken met eerdere jaren zouden dat er aanzienlijk meer zijn. Helaas is het festivalseizoen 2020 en voor 2021 door Covid19 helemaal komen te vervallen. Hier willen we een overzicht bieden van festivals en evenementen die een programma aanbieden voor het aankomend seizoen 2022.
(Voor meer info over seizoen 2019 klik hier)

 

Festivaloverzicht (4)
U kunt de aangemelde festivals en/of evenementen rangschikken op agenda, per maand, per week.
Ook kunt u alle vermeldingen per categorie bekijken via de onderstaande knop Categorieën.

mei
19
vr
2017
Eindeloos Eiland Festival @ Landschapscamping Wilgenoord
mei 19 @ 17:00 – mei 21 @ 18:00
Eindeloos Eiland Festival @ Landschapscamping Wilgenoord | Wissenkerke | Zeeland | Nederland

Het driedaags Eindeloos Eiland Festival op 19, 20 en 21 mei belooft weer veel verrassingen voor jong en oud. Het festivalprogramma is verder verbreed en uitgebouwd. Bandjes uit het hele land willen op EEF spelen, de kaartverkoop loopt goed en op Landschapscamping Wilgenoord zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Het festivalprogramma draait vooral om kleinschalige muzikale optredens van allerlei soort, kinderactiviteiten, buitenkunst, creatieve workshops, natuurbeleving, nieuwe ervaringen en onverwachte, spannende ontmoetingen.

Toevoegingen aan het programma zijn het BoekenBos met Gevleugelde Vertellingen door Mees, een BosBios met muziek en film, theatergroep Roerend Goed met Gras, workshops vliegers maken, landschapsschilderen, leren jodelen en nog veel meer. Het kinderprogramma krijgt een impuls door een kinderspeelplek, en optredens van onder andere Tijl Damen, Saraja en Lappie Lapstock.

EEF onderscheidt zich verder door bijzonder en jong talent in huis te halen van de Kunstbende, Podium-Z, Classic!Fever, Pop aan Zee en leerlingen van het Technasium. Op het programma staan Jan Rot en Marjolein Meijers, Carole King door Esther Groenenberg, Leonard Cohen Sessies, Broeder Dieleman, Thomas Zwijsen Trio, Ries de Vuijst & ‘t Gents Volk, Zapp4 Radiohead/Nirvana, Maria de Fatima met fado, Smutfish, Kawienbi, Pavadita strijkkwartet, Tiny Legs Tim en vele anderen.

jun
2
vr
2017
Red Light Jazz Festival @ 30 locaties
jun 2 @ 14:00 – jun 4 @ 23:00
Red Light Jazz Festival @ 30 locaties | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Red Light Jazz
Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks evenement in en rondom het wereldberoemde Red Light District van Amsterdam. De kick-off van het festival vond plaats in 2014.

In unieke en sfeervolle locaties in het hele wallengebied kunnen gedurende drie dagen concerten worden bijgewoond van bekende en (nog) onbekende jazzartiesten en kunnen tot in de nachtelijke uren jazzparty’s worden bezocht.

Het festival is een ondernemersinitiatief dat is opgezet om Amsterdam weer op de kaart te zetten als échte jazz-stad met een rijke traditie. De festivalorganisatie beoogt met Red Light Jazz de jazzgeschiedenis van het wallengebied nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd het imago van het gebied te verbeteren.

Op de laatste avond van het festival vindt in de Sint Olofskapel van NH Barbizon Palace het ‘NH Jazzdiner’ plaats, met een fantastische programmering. Een happening, inclusief een 3-gangen diner met bijpassend wijnarrangement, waar het bruist van muziek en entertainment.

Adres Locatie: Routebeschrijving en Parkeren

Kom je met de auto plan dan hier je route naar Parking Centrum Oosterdok.

PARKEER VOORDELIG VOOR 15 EURO.
Parking Centrum Oosterdok is met 1.369 parkeerplaatsen de grootste en goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Voor de eerste 5 uur parkeren betaal je € 1,00 per 12 minuten. Na 5 uur (tot 24 uur) lang parkeren, springt de parkeermeter automatisch terug naar een vast dagtarief van € 15,00. Tussen 21 uur ’s avonds en 6 uur ’s ochtends betaal je slechts €1,00 per uur, ongeacht hoe laat je naar binnen rijdt.

Vanuit uitgang C loop je direct het centrum in. Vanaf Parking Centrum Oosterdok is het slechts 8 minuten lopen naar NH COLLECTION BARBIZON PALACE waar een festivalgids met daarin alle locaties en optredens gedurende Red Light Jazz 2017, gratis voor u klaar ligt.

Kunst-Tour @ Het Radium (Sphinxkwartier)
jun 2 @ 19:00 – jun 5 @ 22:00

De KunstTour is een jaarlijks meerdaags evenement waarin de hedendaagse beeldende kunst en cross-overs door de gehele stad Maastricht centraal staan. Hét moment in het jaar waarop bijna de gehele kunstketen, zich presenteert aan een breed publiek van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni 2017 met als centrale plek: Het Radium (Sphinxkwartier) @ Lage Frontenweg 2A, Maastricht.

Hét moment voor publiek om in een ongedwongen en toegankelijke setting kennis te maken met de kunstenaars, kunstinitiatieven en kunstinstituten uit Maastricht en de Euregio. Fysiek, maar ook via Facebook, websites en Twitter en radio online wordt het brede spectrum van creatief en artistiek potentieel dat deze Regio rijk is gebundeld en gezamenlijk gedeeld met het publiek. De kans om van ‘onbekend en onbemind’ te verworden naar ‘gekend en geliefd’. In 18 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de hele Euregio. Het evenement trekt in stijgende lijn rond de 9000 bezoekers. Daarmee geeft ART2Connect invulling aan de vraag naar een toegankelijk en laagdrempelig maar professioneel en kritisch podium voor hedendaagse kunsten in de Euregio. Professionele kunstenaars uit Nederland, België en Duitsland presenteren tijdens de KunstTour hun meest recente werken en benadrukken de internationale setting van deze Euregio. De presentaties vinden plaats in ateliers verspreid over de stad, bij kunstinstellingen en diverse andere (tijdelijke) expositielocaties in Maastricht.

Dit jaar hebben wij een nieuw speelveld onder de noemer, The ‘No More Boring Art’ Project op de centrale plek van de KunstTour 2017, ofwel Het Radium. Een gebied met gebouwen die zich lenen voor creatieve en culturele bedrijvigheid. Een plek waar ruimte is voor flexibiliteit en experiment. The ‘No More Boring Art’ Project is een centrale expositie met een verzameling van werken, installaties, klankkunst, performances, experimenten en concerten. Deze vinden plaats op het buitenterrein, de 1e verdieping van het Labgebouw, de Gashouder en de Lage Fronten.

jun
9
vr
2017
Reurpop Festival @ Reurpop Ruurlo
jun 9 @ 19:30 – jun 11 @ 21:00
Reurpop Festival @ Reurpop Ruurlo | Ruurlo | Gelderland | Nederland

Reurpop is een driedaags festival in Ruurlo (Achterhoek) voor jong & oud. Tijdens deze drie dagen staan Muziek, Spektakel & Theater centraal.

Dit jaar vindt het festival plaats  op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017. Tijdens de oprichting in 2007 stelde de organisatie zich een aantal doelstellingen. Doelstellingen waar het festival aan moest voldoen. Deze doelstellingen waren: gezelligheid, diversiteit, saamhorigheid, originaliteit, laagdrempeligheid en kwaliteit. Tot op de dag van vandaag zijn dit nog steeds de belangrijkste doelstellingen. In het eerste jaar lag de focus voornamelijk op muziek. Tegenwoordig is daar theater en spektakel aan toegevoegd.

Dit jaar vieren wij ons lustrum met de tiende editie die plaats gaat vinden. Enkele bekende artiesten die het festival de afgelopen negen jaren hebben opgeluisterd zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom, Kensington en Jett Rebel. Ons festival wordt mogelijk gemaakt door ruim 350 vrijwilligers en ruim 150 sponsoren. Zonder deze vrijwilligers en sponsoren is het niet mogelijk om het Reurpopfestival te organiseren.

jun
10
za
2017
Flamenco Festival @ H Dunantplein
jun 10 @ 12:00 – jun 11 @ 16:00

Flamenco dans zang concert Gasten Sarini Nieto Moreno (dans) Manuel Espinosa (zang) Kambiz Afshari (gitaar) Choreograaf Heleen Workshops en concert

Project Veerplas Festival 2017 @ Veerplas
jun 10 @ 12:00 – 23:00
Project Veerplas Festival 2017 @ Veerplas | Haarlem | Noord-Holland | Nederland

Na overleg met gemeente Haarlem en support van alle kanten gaat 10 juni de kick off van een nieuw festival aan de Veerplas plaatsvinden. Een heel project, want in 2 maanden tijd wordt een compleet nieuw festival opgezet. Vandaar: Project Veerplas Festival 2017!

✰✰✰ OVER HET FESTIVAL ✰✰✰
✔ combinatie van DJ’s, live acts en entertainment
✔ lokaal, gevarieerd eten en foodtrucks
✔ creativiteit, ambachtelijkheid, gekkigheid en gezelligheid
✔ tenminste 4 stages
✔ breed geprogrammeerd, elke stage een eigen karakter en muziekstijl
✔ intiem en lokaal (beperkt aantal tickets beschikbaar)
✔ platform voor lokaal talent gecombineerd met gevestigde helden
✔ ruimte voor creatieve invullingen (Ideeën? Mail naar idee@veerplasfestival.nl of kijk op http://veerplasfestival.nl/join-us/)
✔ meer wordt vervolgd…

jun
25
zo
2017
Amsterdam Summer Break Festival @ Amsterdam
jun 25 @ 12:00 – 23:00
Amsterdam Summer Break Festival @ Amsterdam | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Fiesta Macumba, Woelig en Hitjesgolf slaan de handen ineen en presenteren: Amsterdam Summer Break! Waan je voor een dag in een tropische blockparty in hartje Amsterdam. Geniet van de ultieme Zuid-Amerikaanse vibe van Fiesta Macumba, schud de zorgen van je lijf bij Woelig en schreeuw al je guilty pleasures uit bij Hitjesgolf!

Uiteraard staat een tropisch festival gelijk aan exotisch eten. Met alleen het beste uit de Zuid-Amerikaanse keukens – van Taco’s tot Ribs, Schaafijs tot verse cocktails – is een vakantiegevoel gegarandeerd!

jul
1
za
2017
Zandsculpturen Festival Brabant @ Sheddaken, Oss
jul 1 @ 10:00 – sep 30 @ 17:00
Zandsculpturen Festival Brabant @ Sheddaken, Oss | Oss | Noord-Brabant | Nederland

Adres Locatie: Het festival vindt buiten plaats op een hele bijzondere en historische plaats in Oss, namelijk onder de Sheddaken op het voormalig Bergoss Terrein aan de Oostwal in het centrum van Oss. Voor de invoer van de navigatie is het adres OOSTWAL 177 OSS te gebruiken.

Het populaire Zandsculpturen Festival Brabant, dat de afgelopen drie jaren steeds 40.000-50.000 bezoekers naar Oss trok, komt ook dit jaar definitief terug naar deze stad. “En daar zijn we enorm blij mee!” zegt organisator Alec Messchaert.

De organisatie geeft aan dat het een “Zandsculpturen Festival 2.0” betreft, met een aantal verrassende nieuwe elementen. Zo zullen de Nederlandse Kampioenschappen Zandsculpturen dit jaar op het festivalterrein plaatsvinden, en als klap op de vuurpijl zal het festival de hele zomer GRATIS te bezoeken zijn! Dankzij de overweldigende steun van trouwe partners en sponsoren, en natuurlijk een bijdrage van de gemeente Oss, kan jong en oud een aantal maanden kosteloos genieten van de zandkunstwerken.

Jazzfestival Rhoon @ Kasteel van Rhoon
jul 1 @ 15:00 – 23:45
Jazzfestival Rhoon @ Kasteel van Rhoon | Rhoon | Zuid-Holland | Nederland

Zaterdag 1 juli op een prachtige locatie, met goedverzorgde catering en een fantastische line-up met o.a. De Raad van Toezicht, King of the World, Gare du Nord en Zitakula.

Het programma voor het Jazzfestival 2017 is rond! Op zaterdag 1 juli zijn liefhebbers van jazz- en bluesmuziek welkom op het grote veld achter het Kasteel van Rhoon. Om 15.00 uur trapt de eerst band af. Na het succesvolle en goed bezochte Jazzfestival van 2016 met bands als BRUUT! en Zuco 103 is het wederom gelukt een geweldige line-up neer te zetten. Meerdere van de optredende bands stonden eerder op het North Sea Jazz of staan daar dit jaar.
Het West End Combo start het festival – dat georganiseerd wordt door Stichting Kasteel van Rhoon – met hun relaxte jazzy sounds waarna De Raad van Toezicht de beuk erin gooit en de boel flink op stoom brengt. De muziek van de groep van 12 jonge muzikanten is stevig verankerd in de jazz, maar van een beetje funk, rock, hiphop en Latin ze zijn ook niet vies.

Hierna speelt bluesband King of the World, opgericht door gitarist en componist Erwin Java (Cuby & the Blizzards). Geïnspireerd door John Lee Hooker, BB King en Albert King eist King of the World haar plek op in de roots- en bluesscene. Dan staat het sfeervolle zeskoppige jazz ensemble Gare du Nord op de bühne met hun full energy uptempo show, met als stralend sexy middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Alberti. Als uitsmijter raast Zitakula langs de grenzen van het afrobeat-universum. Met lyrische blazers, beukende ritmes, de soulstem van zanger Joey Skeete Mcleed en drietalige zang van Sandy Miessi Bakomi mixen zij hypnotiserende grooves met keiharde James Brown-funk.
Tussen de optredende bands door kan het publiek blijven genieten van jazzmuziek want DJ Onno Palomatrakteert de aanwezigen op een zeer veelzijdige mix van dansbare sounds. Onno had jaren terug een eigen platenzaak in Rotterdam en is DJ vanaf de jaren 80. Hij draait geregeld bij Lantaren-Venster en stond al een paar keer op het North Sea Jazz.

Kaarten voor het Jazz festival zijn te koop bij Boek & Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon, online via deze link en -indien voorradig– op de dag zelf bij de entree. Kinderen t/m 17 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang.

jul
17
ma
2017
AmstelProms @ Evenementensteiger
jul 17 @ 16:00 – 22:30

Op zaterdag 17 juni zal in Uithoorn een heel bijzonder concert plaats vinden: Een orkest van 50 muzikanten, een popband, een projectkoor van 90 zangers, een kinderkoor en lokale solisten zullen op deze op voorhand memorabele avond op de evenementensteiger op het water van de Amstel een programma brengen met grote pophits. Terwijl de avond valt op één van de langste dagen van het jaar en de bezoekers met hun rosé-tjes op de kade staan of in hun bootjes ronddobberen op de Amstel, ontvouwt zich een muziekfeest voor jong en oud. Een memorabele avond in wording!

jul
26
wo
2017
OpenUP Festival 2017 @ Kasteel de Berckt
jul 26 @ 12:00 – jul 30 @ 15:00

Een creatief en vrijzinnig festival in de prachtige natuur van Limburg. Kasteel de Berckt in Baarlo is het decor voor een uniek festival voor jong en oud, met een groot aanbod van activiteiten. Kom ook en geniet vijf of tien dagen van inspirerende workshops, muziek, dans en samen zijn. Reis met ons mee en ervaar een festival dat harten opent en waar je nieuwe vriendschappen sluit. Je kunt genieten van vegetarische catering. En omdat we houden van natural high is het festival drank- en drugsvrij. CoCreatie vormt de rode draad in het OpenUP Festival. Ook jij kunt je bijdrage leveren als CoCreator (tien dagen) of als deelnemer (vijf dagen).

Je bent van harte welkom!

Als je voor 25 april boekt geniet je van een leuke vroegboekkorting! (269 ipv 349)

aug
26
za
2017
Mysteryland @ Haarlemmermeerse Bos
aug 26 @ 11:00 – aug 27 @ 23:00
Mysteryland @ Haarlemmermeerse Bos | Hoofddorp | Noord-Holland | Nederland

Mysteryland is the world’s longest running electronic music festival. As a pioneer of the dance movement, it has shaped and inspired the festival industry since 1993.

During a 3 days spectacle, visitors are invited to embark on a musical journey and explore over 250 dj’s and live acts on 16 breath-taking stages. The on-site camping grounds welcome festival enthusiasts from over 50 nationalities and offer pre- and after-parties as well as a very diverse food and entertainment program.

Located near Amsterdam in The Netherlands, Mysteryland will celebrate its 24th edition from August 25th until August 28th 2017 (camping open from Friday until Monday).

Check www.ml.nl for more info and tickets.

Magic Festival @ De Engelse Schans
aug 26 @ 13:00 – aug 28 @ 01:00
Magic Festival @ De Engelse Schans | Lievelde | Gelderland | Nederland

District East Events organiseert op zaterdag 26 augustus de 1e editie van Magic Festival op de Engelse Schans te Lichtenvoorde. Techno en de harderstyles ontmoeten elkaar op een unieke historische locatie: “De Engelse Schans” in Lichtenvoorde. Laat je op Magic Festival een dag onderdompelen in tech-house, techno, hardstyle en hardcore op dit schitterende stukje Achterhoek!

Het oude verdedigingswerk ligt verscholen tussen de bossen en biedt een unieke sfeer om heerlijk los te gaan in de open lucht. De aankleding en uitstraling zal centraal staan tijdens het thema “Nature Industries” op zaterdag 26 augustus 2017.

Line up Magic Festival 2017:

The Fortress:
– B-FRONT
– FREQUENCERZ: OLD TO NEW SET
– NOIZE SUPPRESSOR VS MAD DOG
– N-VITRAL: LIVE
– DELETE
– REGAIN
– SCOPE DJ: CLASSICS SET
– PHUTURE NOIZE
– GECK-O
– ALPHAVERB
– JAY REEVE
– MC LIVID

The Forest:
– JUAN SANCHEZ
– MICHEL DE HEY
– REINIER ZONNEVELD: LIVE
– HAEKEN
– DRUMCOMPLEX
– ROEL SALEMINK
– T. RAUMSCHIERE: LIVE
– BUURMAN & BUURMAN
– FOLIE A DEUX
– MAGISTRAAL SOUNDSYSTEM

Meer info: http://magic-festival.nl
FB Event: http://goo.gl/XZrfc2

It’s all about the MAGIC!

sep
1
vr
2017
Campfire Stories a Micro Festival @ Dronten
sep 1 @ 15:00 – sep 3 @ 15:00

Het festival draait om de bijzondere verhalen, workshops en activiteiten van onze gasten. Als ondernemer, creatief, avonturier of sporter nemen ze de bezoekers mee in hun passie. Het festival vind plaats op een afgelegen locatie met volop mogelijkheden om kampvuren te maken, buiten onder de sterren te slapen, een run door het bos te doen of een verfrissende duik in het meer te nemen.

Redhead Days @ Kasteelplein Breda
sep 1 @ 19:30 – sep 4 @ 00:00

Het eerste weekend van september brengt weer een onafgebroken stroom aan roodharigen vanuit de hele wereld naar Breda en in het bijzonder naar het Kasteelplein als centrale plein van de Redhead Days.Het Kasteelplein zal plaats bieden aan de welbekende info- en merchandise stands maar nog leuker en vooral lekkerder aan een 12tal food trucks, van koffie tot Churros en van Aziatisch tot Mexicaans, alles komt aan bod. Een bar met heerlijke bieren en wijnen, van lokale ondernemers, maakt dit geheel af. Daarnaast zal er op het podium een verscheidenheid aan optredens zijn van roodharige singer-songwriters en DJs en staat er een mobiele kapsalon voor gratis styling en knipbeurt.

sep
7
do
2017
Expansie Festival @ Jubbega
sep 7 @ 21:00 – sep 11 @ 02:00
Expansie Festival @ Jubbega | Jubbega | Friesland | Nederland

Al 55 jaar wordt eens in de 5 jaar de Expansie georganiseerd aan de rand van Jubbega. Het begon ooit in 1962 als consumentenbeurs georganiseerd door enthousiaste ondernemers uit het dorp. Al snel groeide de Expansie uit tot één van de gezelligste events in de regio, vanwege de muziek maar zeker ook door de consumentenbeurs.
Tijdens de Expansie 2017 zal geen consumentenbeurs meer plaatsvinden en gaat het evenement door als Expansie festival.
Het moeten 5 fantastische dagen worden om niet te vergeten !

Het wordt een festival voor jong en oud met meer muziek, veel vertier en heerlijk smullen. Vanaf vroeg in de middag kan iedereen al op het feestelijk Expansie terrein terecht voor muziek, straattheater, dweilorkesten, diverse kinderactiviteiten en mooie shows. Elke dag heeft een ander thema, waar de muziekoptredens ‘s avonds in de festivaltent op aansluiten.
De Expansie vindt plaats van donderdag 7 tot en maandag 11 september 2017 op onze fantastische locatie in Jubbega.

Vanaf 1962 wordt in Jubbega de Expansie georganiseerd. Deze editie wordt een vernieuwend oftewel een uniek festival met veel muziek, activiteiten en vertier voor jong en oud.

sep
23
za
2017
Naoberdagen @ Erve Kots te Lievelde
sep 23 @ 10:00 – sep 24 @ 18:00
Naoberdagen @ Erve Kots te Lievelde | Lievelde | Gelderland | Nederland

Op 23 en 24 september 2017 organiseren wij voor de eerste keer Naoberdagen. Een evenement waar bezoekers kunnen genieten van de kracht en pracht uit het oosten. Tijdens dit weekend presenteren we – als een soort van spin-off van onze plattelandsglossy – het mooiste dat onze regio te bieden heeft. Bent u erbij?

Erve Kots in Lievelde wordt voor deze gelegenheid voorzien van speciale themapleinen. Hier tonen kwaliteitsbedrijven uit Gelderland, Overijssel en Drenthe in een sfeervolle ambiance hun prachtige hebbedingen, heerlijke streekproducten en moderne ambachten. Ook op het gebied van tuin, natuur, cultuur en vrijetijdsbesteding is er van alles te beleven.

Verder kunnen de bezoekers ‘kuier’n’ door ons magazine; onze medewerkers en columnisten geven op een unieke manier inzicht in het maken van hét plattelandsmagazine van het oosten. Dit alles wordt aangevuld met originele workshops en leerzame presentaties, omlijst door muziek en theater uit de streek. Kortom: een uniek evenement in de regio!

Passende exposanten maken deze Naoberdagen compleet en extra aantrekkelijk voor de bezoekers. Zo geven we met elkaar dit evenement én en ons eerste lustrumjaar extra glans.
Samen de kop d’r veur en de bene d’r onder.
Met uitnodigende groet namens het complete Naober-team,

sep
30
za
2017
Luxembourg Sounds Like @ Melkweg, Amsterdam
sep 30 @ 19:00 – 23:00
Luxembourg Sounds Like @ Melkweg, Amsterdam | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Na edities in New York en Tokyo vindt Luxembourg Sounds Like (LSL) dit jaar voor het eerst plaats in Amsterdam bij de Melkweg. De showcase zet de drie meest veelbelovende indie en elektronische acts uit Luxemburg in de spotlights. Napoleon Gold, Say Yes Dog en When Airy Met Fairy zullen op 30 september hun unieke sound ten gehore brengen.

Soul Men’s Party 30 jaar @ Motel Den Helder
sep 30 @ 20:30 – okt 1 @ 01:30
Soul Men's Party 30 jaar @ Motel Den Helder | Den Helder | Noord-Holland | Nederland

Special Event ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de nationaal en internationaal bekende soulband “Soul Men’s Party” met live “Soulmuziek”, “R&B”, “Indo Rock”, Funk, Blues en Surinaamse muziek verdeeld over twee zalen in Motel Den Helder. Afgewisseld door een Salsa DJ in zaal 1 en een Soul DJ in zaal 2. Special guests and live uit Suriname: de band South South West

apr
20
vr
2018
46e Vestingjazz Gorinchem @ Oude veste
apr 20 @ 21:00 – apr 22 @ 17:30

Vrijdag 20 april – UP TO THE PUB – vanaf 21:00
Jazzkroegentocht met live jazz in diverse stijlen – GRATIS entree
Zaterdag 21 april – JAZZ SATURDAY – vanaf 14:00
Drie podia met live jazz – diverse looporkesten door de stad.
Zondag 22 april – JAZZ & GOSPEL dienst, Grote Kerk – aanvang 11:00
JAZZ SUNDAY – vanaf 14:00
Drie podia met live jazz – looporkest door de stad.

Alle activiteiten gratis toegankelijk !