Agenda

Deze site is momenteel niet in gebruik.


Dit jaar 2019 verwachten de 1115 festivals in Nederland in totaal 19,5 miljoen bezoekers.
Vergeleken met vorig jaar zijn er dit jaar aanzienlijk meer festivals.
Dit terwijl het aantal festivals de afgelopen jaren langzaam afnam.
Voor meer info klik hier.

 

Festivaloverzicht (4)
U kunt de aangemelde festivals en/of evenementen rangschikken op agenda, per maand, per week.
Ook kunt u alle vermeldingen per categorie bekijken via de onderstaande knop Categorieën.

aug
12
vr
2016
La Truite Magique @ Tavigny / Houffalize, Belgium
aug 12 @ 18:00 – aug 14 @ 15:00
La Truite Magique @ Tavigny / Houffalize, Belgium | Houffalize | Région wallonne | België

Na een uiterst geslaagde en uitverkochte tweede editie in 2015 wordt La Truite Magique dit jaar opnieuw georganiseerd volgens het succesvolle concept van intimiteit en exclusiviteit. Op vrijdag 12 augustus, zaterdag 13 augustus en zondag 14 augustus vindt dit bijzondere Belgische festival –letterlijk- middenin de bossen plaats bij Tavigny, Houffalize (nabij Luxemburg, Frankrijk en Duitsland). De exacte locatie is op de website te vinden. De voorverkoop van de reguliere tickets is inmiddels gestart.

De eerste bands op het festivalprogramma zijn Dez Mona, Donnerwetter, Delaney Davidson, Little Kim & the Alley Apple 3, Indian Askin, When ‘Airy Met Fairy, Trevor Sensor,Pierce Brothers, I Have A Tribe, JACLE BOW and Pocket Knife Army. In de loop van de komende maanden zullen er zo’n 20 acts aangekondigd worden.

De echte Headliner van ‘La Truite Magique’ is de adembenemend mooie vallei, bij hotel La Truite d’Argent, waarin de concerten plaatsvinden. Een verrukkelijk niemandsland tussen heuvels vol imposante bomen, waar live muziek ongemeen intens klinkt. Broze songs worden er nog kwetsbaarder, uitbundige nummers nog machtiger. Reken daarbij het feit dat de vallei voor de gelegenheid feestelijk wordt uitgedost met prachtige tenten en allerlei andere vormen van visuele stemmingmakerij. Kortom, La Truite Magique is een festival dat alle zintuigen tegelijkertijd aanspreekt. Zonder het woord te vragen. Klik hier voor de aftermovie van 2015: https://www.youtube.com/watch?v=MukI8c6lrXU

La Truite Magique wordt georganiseerd door de Eindhovenaren Henja Govers en Bob Muileboom van hotel la Truite d’Argent en Tom Ketelaar, concert promotor bij Greenhouse Talent. Henja Govers: “La Truite Magique is een intiem en exclusief festival voor ongeveer 1000 bezoekers. Daarmee zijn we groot genoeg om het gevoel te geven dat je wel degelijk op een festival bent, en niet op een privéconcert. En klein genoeg om de kans te hebben om op drie dagen tijd met alle bezoekers bevriend te geraken”.

aug
13
za
2016
Waterpop @ Hofpark
aug 13 @ 12:00 – 23:00

WaterpopWaterpop, hét gezelligste festival voor jong en oud, vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 augustus 2015 in het Hofpark te Wateringen. Dit gratis toegankelijke festival is al 38 jaar een begrip in heel Nederland.

Elk jaar staan lokale helden, maar ook grote internationale namen op de planken om het kleine plaatsje in het Westland eens flink te laten schudden. Op deze zaterdag van het jaar kun je genieten van dé muziek van nu, van heavy metal tot rock & roll, van funk en jazz tot rock en pop naar blues, bedenk het maar en wij hebben het. Aanstormend talent laat zich zien aan het grotere publiek, grote gevestigde namen bewijzen waarom zij op het podium thuis horen.

aug
18
do
2016
CuliNESSE @ Strand aan de Zevenhuizerplas
aug 18 @ 17:00 – aug 20 @ 00:00
CuliNESSE @ Strand aan de Zevenhuizerplas  | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland

Van 18 t/m 20 augustus vindt de zesde editie plaats van het culinaire muziekfestival CuliNESSE. Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je weer genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten.

sep
9
vr
2016
Donderslag @ Donderen
sep 9 @ 20:30 – sep 11 @ 01:30

Donderslag 1 Wat is er dus leuker dan een grote groep muziekliefhebbers uit te nodigen voor een “festival” waarbij het accent ligt op sfeer en gezelligheid, in een entourage van hoge kwaliteit wat betreft de bands, het licht en het geluid.
Donderslag 2016: The Eagles, Bruce Springsteen, Supah Nice, VanHalen, Rolling Stones
Donderslag 09 en 10 sept, voor de 16e keer in Donderen!!
Het succes van afgelopen jaren wordt niet alleen geëvenaard, maar elke keer overtroffen! Mede gesteund door sponsoren en adverteerders, het enthousiasme van de trouwe donderslagfans en niet te vergeten het legertje vrijwilligers, is het festivalbestuur weer enthousiast aan de slag gegaan en er wederom in geslaagd om een prachtig programma te samen te stellen.
“Het is ons weer gelukt”meldt een trotse voorzitter Herman Geerts,
alias “mister Donderslag”
Het programma klinkt als een klok!
Vrijdagavond 09 sept. is gevuld met de twee fantastische uitvoering van de The Eagles en Bruce Springsteen. Gezien de hoge kwaliteit van de beide tributebands, waan je jezelf op een internationaal podium , je verliezend in prachtige muziek: de harmonieuze vocalen, het identieke gitaargeluid en de strakke drums zorgen voor het echte Eagles- en Springsteengevoel bij iedere fan!

Donderslag 2 Het optreden van Bruce Springsteen zal een extra accent krijgen door het dragen van een bandana ( hoofdband), die bij de kassa verkrijgbaar is! ( aanvang 21.00 uur)
Zaterdagavond 10 sept wordt geopend door Supah Nice ,een uit het Hoge Noorden afkomstige formatie, bestaande uit nieuw talent en doorgewinterde muzikanten die hun passie delen voor swingende pop met funky sound, Het publiek wordt overrompeld door de innemende presentatie en het niet-alledaagse repertoire o.a. met vertrouwd werk van Mothers Finest, Willy DeVille of Terence Trent D’Arby.
Vervolgens 2 hoofdacts
VANHALEN

. 5150, de beste VanHalen tribute band van het vasteland, is in staat om de originele sound van vooral de eerste Van Halen albums fenomenaal te benaderen, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar latere albums. Het wordt een uniek optreden speciaal samengesteld voor Donderslag, SPECIAAL VOOR JULLIE!

Donderslag 3ROLLING STONES

Gimme Shelter, replay op verzoek van de Donderslagfans! De beste Rolling Stones coverband van Nederland. Zo wordt Gimme Shelter vaak gekwalificeerd.. The Rolling Stones zijn al 50 jaar actief, Gimme Shelter doet het met de helft. Robert van der Lippe en Marco Geerdink (de ‘glimmer twins’) brengen de nummers van The Stones met veel passie en gedrevenheid. Dont miss it!! aanvang 20.30 u.

okt
7
vr
2016
Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen @ Scheldetheater, Schouwburg Middelburg, Theater De mythe
okt 7 @ 20:00 – okt 22 @ 22:00
Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen @ Scheldetheater, Schouwburg Middelburg, Theater De mythe | Middelburg | Zeeland | Nederland

De 28e editie van het grootste evenement klassieke muziek in Zeeland met wereldtop musici, symfonieorkesten, kamerorkesten, ensembles en solisten. jong talent en prijswinnaars internationale wedstrijden.

Weer iets bijzonders afgelopen jaar: muziek en andere kunstvormen uit de eigen regio. Er is samenwerking aangegaan met Toonbeeld (instituut voor muzikale en kunstzinnige vorming), de Kunstuitleen, Scholengemeenschap ‘’de Rede’ en Stichting Kunsteducatie Zeeuws-Vlaanderen.

Een samengaan van klassieke muziek, beeldende kunst, fotografie, video animatie… Hiermee bieden we verrassende, kwalitatief hoogstaande presentaties die het visuele aspect verbeelden tijdens de concertreis door de regio.

Het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen is al 27 jaar een vaste waarde op de Zeeuwse culturele agenda en tegelijk een ‘cultureel boegbeeld’ en ambassadeur voor de regio Zeeuws-Vlaanderen. Het is hetgrootste evenement klassieke muziek in de provincie Zeeland en staat in het rijtje Zeeland Nazomerfestival, Concert at Sea, Film by the Sea, Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen. Bovendien was het Festival winnaar van de Cultuurprijs 2010/2011 van de gemeente Terneuzen.

Met een landelijke en grensoverschrijdende uitstraling geniet het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen een grote reputatie in binnen en buitenland waar het zich met trots rangschikt tussen de bekende klassieke muziek evenementen in West-Europa.

Een karakterschets van het Festival: open en toegankelijk. Met een vleugje Zeeuwse eigenzinnigheid en zonder concessies aan kwaliteit opteert het een Festival te zijn voor een breed publiek.

okt
9
zo
2016
Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer @ Theater het Kielzog
okt 9 @ 13:00 – 18:00
Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer @ Theater het Kielzog | Hoogezand | Groningen | Nederland

Top-accordeonisten uit Frankrijk, Servië en uit Nederland komen speciaal voor u naar theater het Kielzog voor de 22e editie van het Internationaal Accordeon Ferstival Hoogezand-Sappemeer.

Met gastoptredens van:
Ludovic Beier uit Frankrijk, Stanislav Jusufovic uit Servië en uit Nederland het bekende accordeonduo “De Frontaliny`s en Die Jungen Tiroler Teufel met Jasper Wiegers op de Steirische harmonica en Wesley van Os op drums.

Diverse stands zijn aanwezig met nieuw- en gebruikte instrumenten, onderdelen, hebbedingetjes etc.
Diverse demonstraties in de pauzes door Limexcenter Wiegers en Roland Centre Benelux

nov
4
vr
2016
November Music @ Div. locaties
nov 4 @ 19:00 – nov 13 @ 22:00

november-musicNovember Music gaat dwars door genres heen met muziek van nu door de makers van nu. Het festival laat de laatste muzikale ontwikkelingen zien waarbij makers en componisten putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, new world music, muziektheater, visual music, electronics & soundscapes en geluidsinstallaties.

November Music werd opgericht in 1993 en vindt plaats op tal van locaties in ’s-Hertogenbosch. In de loop der jaren groeide het festival uit tot het belangrijkste internationale festival voor actuele muziek in Nederland. De Verkadefabriek vormt het festivalhart van November Music.

Internationale samenwerking
November Music heeft nauwe banden met belangrijke festivals in diverse landen en maakt in dit kader deel uit van het NICAF (Network of International Curators and Festivals) waarin zo’n dertien Europese festivals samenwerken. Tijdens het festival worden bijzondere samenwerkingsprojecten tussen Nederlandse en internationaal gerenommeerde makers en musici gepresenteerd.

Overige activiteiten
Naast het jaarlijkse festival organiseert November Music concerten op diverse podia en festivals waaronder het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam en Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch en een aantal musea waaronder Museum De Pont in Tilburg en SM’s in ‘s-Hertogenbosch.

apr
22
za
2017
Bands in a barn @ Diessen
apr 22 @ 14:00 – apr 24 @ 02:00
Bands in a barn @ Diessen | Diessen | Noord-Brabant | Nederland

Bands in a barn is een festival waar rasartiesten en talentvolle nieuwe artiesten een podium krijgen. Er zullen verschillende genres gespeeld worden met een experimenteel randje. Aangezien kwaliteit belangrijk is het eten ook wat beter dan het bekende festival eten.

mei
12
vr
2017
Healing Garden @ Zeewolde
mei 12 @ 11:00 – mei 14 @ 20:00

Na een lange winter zijn we allemaal weer klaar om te shinen. En waar kan je je innerlijk licht beter laten schijnen dan op het Healing Garden festival?
Het weekend van 12-14 mei 2017 zal Healing Garden neerstrijken op het Erkemederstrand onder Zeewolde en deze prachtige locatie omtoveren in een tuin vol verassingen.
Come as you are!

Stel je voor…..Met je blote voeten in het gras ontspannen tijdens een yoga,- of tai chi sessie, kennismaken met een klankschaalmassage of quantum touch in de open lucht, na afloop genieten van een heerlijk biologisch wijntje en daarna nog dansen op cosmic beats terwijl de zon langzaam ondergaat… Dat kan allemaal op Healing Garden. Ook voor kinderen is er genoeg te doen – van babymassage tot kinderyoga,- en meditatielessen en hutten bouwen – en zelfs de hond mag mee!

mei
13
za
2017
Cure Festival 2017 @ Music Dome Kerkrade
mei 13 @ 22:00 – mei 14 @ 17:00
Cure Festival 2017 @ Music Dome Kerkrade | Kerkrade | Limburg | Nederland

Kanker raakt ons allemaal. 1 op de 3 Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo’n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van CURE FESTIVAL.

Muziek verwoordt waar woorden soms tekortschieten, daarom hebben wij gekozen voor een muziekfestival om kanker nogmaals onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing.

Door middel van ticketsales willen we geld inzamelen voor het KWF-kankerfonds en tegelijkertijd een super feest neerzetten!

mei
19
vr
2017
Eindeloos Eiland Festival @ Landschapscamping Wilgenoord
mei 19 @ 17:00 – mei 21 @ 18:00
Eindeloos Eiland Festival @ Landschapscamping Wilgenoord | Wissenkerke | Zeeland | Nederland

Het driedaags Eindeloos Eiland Festival op 19, 20 en 21 mei belooft weer veel verrassingen voor jong en oud. Het festivalprogramma is verder verbreed en uitgebouwd. Bandjes uit het hele land willen op EEF spelen, de kaartverkoop loopt goed en op Landschapscamping Wilgenoord zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Het festivalprogramma draait vooral om kleinschalige muzikale optredens van allerlei soort, kinderactiviteiten, buitenkunst, creatieve workshops, natuurbeleving, nieuwe ervaringen en onverwachte, spannende ontmoetingen.

Toevoegingen aan het programma zijn het BoekenBos met Gevleugelde Vertellingen door Mees, een BosBios met muziek en film, theatergroep Roerend Goed met Gras, workshops vliegers maken, landschapsschilderen, leren jodelen en nog veel meer. Het kinderprogramma krijgt een impuls door een kinderspeelplek, en optredens van onder andere Tijl Damen, Saraja en Lappie Lapstock.

EEF onderscheidt zich verder door bijzonder en jong talent in huis te halen van de Kunstbende, Podium-Z, Classic!Fever, Pop aan Zee en leerlingen van het Technasium. Op het programma staan Jan Rot en Marjolein Meijers, Carole King door Esther Groenenberg, Leonard Cohen Sessies, Broeder Dieleman, Thomas Zwijsen Trio, Ries de Vuijst & ‘t Gents Volk, Zapp4 Radiohead/Nirvana, Maria de Fatima met fado, Smutfish, Kawienbi, Pavadita strijkkwartet, Tiny Legs Tim en vele anderen.

jun
2
vr
2017
Red Light Jazz Festival @ 30 locaties
jun 2 @ 14:00 – jun 4 @ 23:00
Red Light Jazz Festival @ 30 locaties | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Red Light Jazz
Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks evenement in en rondom het wereldberoemde Red Light District van Amsterdam. De kick-off van het festival vond plaats in 2014.

In unieke en sfeervolle locaties in het hele wallengebied kunnen gedurende drie dagen concerten worden bijgewoond van bekende en (nog) onbekende jazzartiesten en kunnen tot in de nachtelijke uren jazzparty’s worden bezocht.

Het festival is een ondernemersinitiatief dat is opgezet om Amsterdam weer op de kaart te zetten als échte jazz-stad met een rijke traditie. De festivalorganisatie beoogt met Red Light Jazz de jazzgeschiedenis van het wallengebied nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd het imago van het gebied te verbeteren.

Op de laatste avond van het festival vindt in de Sint Olofskapel van NH Barbizon Palace het ‘NH Jazzdiner’ plaats, met een fantastische programmering. Een happening, inclusief een 3-gangen diner met bijpassend wijnarrangement, waar het bruist van muziek en entertainment.

Adres Locatie: Routebeschrijving en Parkeren

Kom je met de auto plan dan hier je route naar Parking Centrum Oosterdok.

PARKEER VOORDELIG VOOR 15 EURO.
Parking Centrum Oosterdok is met 1.369 parkeerplaatsen de grootste en goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Voor de eerste 5 uur parkeren betaal je € 1,00 per 12 minuten. Na 5 uur (tot 24 uur) lang parkeren, springt de parkeermeter automatisch terug naar een vast dagtarief van € 15,00. Tussen 21 uur ’s avonds en 6 uur ’s ochtends betaal je slechts €1,00 per uur, ongeacht hoe laat je naar binnen rijdt.

Vanuit uitgang C loop je direct het centrum in. Vanaf Parking Centrum Oosterdok is het slechts 8 minuten lopen naar NH COLLECTION BARBIZON PALACE waar een festivalgids met daarin alle locaties en optredens gedurende Red Light Jazz 2017, gratis voor u klaar ligt.

jun
9
vr
2017
Reurpop Festival @ Reurpop Ruurlo
jun 9 @ 19:30 – jun 11 @ 21:00
Reurpop Festival @ Reurpop Ruurlo | Ruurlo | Gelderland | Nederland

Reurpop is een driedaags festival in Ruurlo (Achterhoek) voor jong & oud. Tijdens deze drie dagen staan Muziek, Spektakel & Theater centraal.

Dit jaar vindt het festival plaats  op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017. Tijdens de oprichting in 2007 stelde de organisatie zich een aantal doelstellingen. Doelstellingen waar het festival aan moest voldoen. Deze doelstellingen waren: gezelligheid, diversiteit, saamhorigheid, originaliteit, laagdrempeligheid en kwaliteit. Tot op de dag van vandaag zijn dit nog steeds de belangrijkste doelstellingen. In het eerste jaar lag de focus voornamelijk op muziek. Tegenwoordig is daar theater en spektakel aan toegevoegd.

Dit jaar vieren wij ons lustrum met de tiende editie die plaats gaat vinden. Enkele bekende artiesten die het festival de afgelopen negen jaren hebben opgeluisterd zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom, Kensington en Jett Rebel. Ons festival wordt mogelijk gemaakt door ruim 350 vrijwilligers en ruim 150 sponsoren. Zonder deze vrijwilligers en sponsoren is het niet mogelijk om het Reurpopfestival te organiseren.

jun
10
za
2017
Flamenco Festival @ H Dunantplein
jun 10 @ 12:00 – jun 11 @ 16:00

Flamenco dans zang concert Gasten Sarini Nieto Moreno (dans) Manuel Espinosa (zang) Kambiz Afshari (gitaar) Choreograaf Heleen Workshops en concert

Project Veerplas Festival 2017 @ Veerplas
jun 10 @ 12:00 – 23:00
Project Veerplas Festival 2017 @ Veerplas | Haarlem | Noord-Holland | Nederland

Na overleg met gemeente Haarlem en support van alle kanten gaat 10 juni de kick off van een nieuw festival aan de Veerplas plaatsvinden. Een heel project, want in 2 maanden tijd wordt een compleet nieuw festival opgezet. Vandaar: Project Veerplas Festival 2017!

✰✰✰ OVER HET FESTIVAL ✰✰✰
✔ combinatie van DJ’s, live acts en entertainment
✔ lokaal, gevarieerd eten en foodtrucks
✔ creativiteit, ambachtelijkheid, gekkigheid en gezelligheid
✔ tenminste 4 stages
✔ breed geprogrammeerd, elke stage een eigen karakter en muziekstijl
✔ intiem en lokaal (beperkt aantal tickets beschikbaar)
✔ platform voor lokaal talent gecombineerd met gevestigde helden
✔ ruimte voor creatieve invullingen (Ideeën? Mail naar [email protected] of kijk op http://veerplasfestival.nl/join-us/)
✔ meer wordt vervolgd…

jun
25
zo
2017
Amsterdam Summer Break Festival @ Amsterdam
jun 25 @ 12:00 – 23:00
Amsterdam Summer Break Festival @ Amsterdam | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Fiesta Macumba, Woelig en Hitjesgolf slaan de handen ineen en presenteren: Amsterdam Summer Break! Waan je voor een dag in een tropische blockparty in hartje Amsterdam. Geniet van de ultieme Zuid-Amerikaanse vibe van Fiesta Macumba, schud de zorgen van je lijf bij Woelig en schreeuw al je guilty pleasures uit bij Hitjesgolf!

Uiteraard staat een tropisch festival gelijk aan exotisch eten. Met alleen het beste uit de Zuid-Amerikaanse keukens – van Taco’s tot Ribs, Schaafijs tot verse cocktails – is een vakantiegevoel gegarandeerd!

jul
1
za
2017
Jazzfestival Rhoon @ Kasteel van Rhoon
jul 1 @ 15:00 – 23:45
Jazzfestival Rhoon @ Kasteel van Rhoon | Rhoon | Zuid-Holland | Nederland

Zaterdag 1 juli op een prachtige locatie, met goedverzorgde catering en een fantastische line-up met o.a. De Raad van Toezicht, King of the World, Gare du Nord en Zitakula.

Het programma voor het Jazzfestival 2017 is rond! Op zaterdag 1 juli zijn liefhebbers van jazz- en bluesmuziek welkom op het grote veld achter het Kasteel van Rhoon. Om 15.00 uur trapt de eerst band af. Na het succesvolle en goed bezochte Jazzfestival van 2016 met bands als BRUUT! en Zuco 103 is het wederom gelukt een geweldige line-up neer te zetten. Meerdere van de optredende bands stonden eerder op het North Sea Jazz of staan daar dit jaar.
Het West End Combo start het festival – dat georganiseerd wordt door Stichting Kasteel van Rhoon – met hun relaxte jazzy sounds waarna De Raad van Toezicht de beuk erin gooit en de boel flink op stoom brengt. De muziek van de groep van 12 jonge muzikanten is stevig verankerd in de jazz, maar van een beetje funk, rock, hiphop en Latin ze zijn ook niet vies.

Hierna speelt bluesband King of the World, opgericht door gitarist en componist Erwin Java (Cuby & the Blizzards). Geïnspireerd door John Lee Hooker, BB King en Albert King eist King of the World haar plek op in de roots- en bluesscene. Dan staat het sfeervolle zeskoppige jazz ensemble Gare du Nord op de bühne met hun full energy uptempo show, met als stralend sexy middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Alberti. Als uitsmijter raast Zitakula langs de grenzen van het afrobeat-universum. Met lyrische blazers, beukende ritmes, de soulstem van zanger Joey Skeete Mcleed en drietalige zang van Sandy Miessi Bakomi mixen zij hypnotiserende grooves met keiharde James Brown-funk.
Tussen de optredende bands door kan het publiek blijven genieten van jazzmuziek want DJ Onno Palomatrakteert de aanwezigen op een zeer veelzijdige mix van dansbare sounds. Onno had jaren terug een eigen platenzaak in Rotterdam en is DJ vanaf de jaren 80. Hij draait geregeld bij Lantaren-Venster en stond al een paar keer op het North Sea Jazz.

Kaarten voor het Jazz festival zijn te koop bij Boek & Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon, online via deze link en -indien voorradig– op de dag zelf bij de entree. Kinderen t/m 17 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang.

jul
17
ma
2017
AmstelProms @ Evenementensteiger
jul 17 @ 16:00 – 22:30

Op zaterdag 17 juni zal in Uithoorn een heel bijzonder concert plaats vinden: Een orkest van 50 muzikanten, een popband, een projectkoor van 90 zangers, een kinderkoor en lokale solisten zullen op deze op voorhand memorabele avond op de evenementensteiger op het water van de Amstel een programma brengen met grote pophits. Terwijl de avond valt op één van de langste dagen van het jaar en de bezoekers met hun rosé-tjes op de kade staan of in hun bootjes ronddobberen op de Amstel, ontvouwt zich een muziekfeest voor jong en oud. Een memorabele avond in wording!

jul
26
wo
2017
OpenUP Festival 2017 @ Kasteel de Berckt
jul 26 @ 12:00 – jul 30 @ 15:00

Een creatief en vrijzinnig festival in de prachtige natuur van Limburg. Kasteel de Berckt in Baarlo is het decor voor een uniek festival voor jong en oud, met een groot aanbod van activiteiten. Kom ook en geniet vijf of tien dagen van inspirerende workshops, muziek, dans en samen zijn. Reis met ons mee en ervaar een festival dat harten opent en waar je nieuwe vriendschappen sluit. Je kunt genieten van vegetarische catering. En omdat we houden van natural high is het festival drank- en drugsvrij. CoCreatie vormt de rode draad in het OpenUP Festival. Ook jij kunt je bijdrage leveren als CoCreator (tien dagen) of als deelnemer (vijf dagen).

Je bent van harte welkom!

Als je voor 25 april boekt geniet je van een leuke vroegboekkorting! (269 ipv 349)

aug
26
za
2017
Mysteryland @ Haarlemmermeerse Bos
aug 26 @ 11:00 – aug 27 @ 23:00
Mysteryland @ Haarlemmermeerse Bos | Hoofddorp | Noord-Holland | Nederland

Mysteryland is the world’s longest running electronic music festival. As a pioneer of the dance movement, it has shaped and inspired the festival industry since 1993.

During a 3 days spectacle, visitors are invited to embark on a musical journey and explore over 250 dj’s and live acts on 16 breath-taking stages. The on-site camping grounds welcome festival enthusiasts from over 50 nationalities and offer pre- and after-parties as well as a very diverse food and entertainment program.

Located near Amsterdam in The Netherlands, Mysteryland will celebrate its 24th edition from August 25th until August 28th 2017 (camping open from Friday until Monday).

Check www.ml.nl for more info and tickets.